73655 Mesaj 7299 Konu- Gönderen: 9877 Üye - Son üye: mosquitos472

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: fuat banned  (Okunma Sayısı 369 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ocensers
Transcender

Saygınlık: +1127/-83

@@@@Zb@@@@

« : 28 Temmuz 2010, 01:24:22 »

sitedeki yaptığı dolandırıcılıktan dolayı http://cabalturkiye.com/index.php?topic=19276.0 banlanması gerektiğini düşünüorum

ve ö.m den argo kelime kullanmasıda rahatsız edici aslında rahatsız edicide sayılmaz fuatın her zamanki hali  Smiley yane koymama gerekte yoktu fotoları ama http://cabalturkiye.com/index.php?topic=19276.0

bu arada aragorn Konuyu kısa bir süreliğine kapatıyorum.Sinirlerinizi giderip daha saglıklı düşünmenizi tavsiye ederim. Gereksiz ve kanıtsız tartışmaların zararı sizden başka kimseye olmaz.

demişsin fakat orda arkadaşın  koyduğu kanıt değilse ,af buyur kanıt olarak ne koymasını bekliyorsun ?

Uploaded with ImageShack.us

belki fuat  bu konuyu açtığım için sırf inat olsun die charı verebilir Smiley
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2010, 01:59:07 Gönderen: Sylvanas » Logged

satılık güvenilir alz 100 kk 21 tl(tüm alzlerii çekene 100 kk sı 20 tl)

60 lvl wi 10 kk veya 2.5 tl karşılığında satılık

http://cabalturkiye.com/index.php?topic=18654.new#new

alz alıcağın kişiye dikkat etmelisin Smiley

http://cabalturkiye.com/index.php?topic=19672.msg113716#new
Sylvanas
Süper Moderatör
Transcender

Saygınlık: +2019/-22

« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2010, 01:59:40 »

Tamam ilk mesajdakini gördüm ondan sansürledim. Gereği yapılacaktır.

666ozlem666
Moderatör
Completer

Saygınlık: +575/-18

80 Lvl Blood elf Knight

« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2010, 02:02:03 »

Bence banlanması için küfür etmesine vs'de gerek yok. Mesajlarının %80de sataşma, hor görme, laf sokma mevcut. Bunu sürekli yapmak 1-2 sefer küfretmekten çok daha beter.

ocensers
Transcender

@@@@Zb@@@@

« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2010, 02:04:26 »

bu arada ilk defa görüyorum üstta (mesela 1 ziyretçi fln ya da ismi 666ozlem666 gibi )
peki gizli yazıo o nasıl oluo gizli nasıl giriosun yane

666ozlem666
Moderatör
Completer

80 Lvl Blood elf Knight

« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2010, 02:06:58 »

Genel moderatörlükten istifa ettiğimden beri öyle, bende bilmiyorum.

թεรﻨოﻨรէ รﻪզօ८ս
Completer

Saygınlık: +182/-28

İznim olmadıkça alamazsın bendekini benden!!!

« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2010, 20:35:58 »

O gizli yazışı giriş yaptığında forumda beni gizle tarzında bir şey var ona tıklarsan oluyor.

Bu arada özlem hayırlı olsun moderatörlüğün.

Mars Serverinde Yeni Guildimiz MelankoliaFamily'e Hepinizi Bekleriz.(+120 lvl)
scorpi10rap
Completer

Saygınlık: +624/-13

« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2010, 10:30:59 »

Fuat Herkeze Sataşan Bir Tip. Açıkcası Ben Fuattan BöyLe Bir DolandırıcıLık BekLerdim .

Ağrıma Gidiyor Sensiz Geçen GünLer ..

iStanbuuL ! ~
ocensers
Transcender

@@@@Zb@@@@

« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2010, 20:55:37 »

ben fuatın böle bişi yapmış olduğunu düşünmemi engelicek tek yazı bu

Öncelikle Ben Fuat..

Eski Oyun Nicki DaHLBaCK-RoyalFlush Guild Masteri karakterin kullanıcısı MERT 3gün önce bir dolandırıcılık işine girmiştir.Kendisi adamın iyi niyetini kullanarak karakterin tüm itemlerini çalmış bulunmaktadır..(170lv BL karakter)%18cd tek slot titaniyum kılıcda bu karakterden çalınmıştır.bu kılıç jupiterde yanlızca bir kaç kişide bulunuyordu http://cabalturkiye.com/index.php?topic=18072.0 diğer itemleri ise CH6 bloddy ice'de borqa isimli karakterle satmaktadır. Mithril blade +7 %7 samp , osm armour helm +6 %7samp %20cd, bof +6 , rol +2 ve diğerleri.bu işe tanık olarak Jupiterdeki ilk 20de bulunan Exclusive (guild 10.sırada) guildini gösterebilirim.herkes tanık olmuştur bu olaya.

söz konusu bu hesabı KARA LİSTE'ye almanızı istiyorum..multi hesap açarsada ip'den doğru diğer hesaplarının tespit edilmesini vede onlarında kara liste'ye alınmasını istiyorum.

DaHLBaCK-RoyalFlush Masteri Mert Cabal Online Camiyasına Kendisinin Nasil Bir İnsan Olduğunu Göstermiştir..O itemlerde senin ilerideki hayatından veya oyun içinde senden aheste aheste çıkar umarım..
alma mazlumun acısının çıkar aheste aheste.evet arkadaşlar oyunda kimseye güvenmemeniz gerektiğini umarım görebiliyorsunuzdur.oyun veya gerçek para için haysiyetini düşürebilen insanlarla aynı oyunu oynuyor bulunmaktayız.hepimize geçmiş olsun böyle bir ortamda bulundugumuzdan dolayi.

herkese iyi forumlar.kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 21:03:01 Gönderen: ocensers » Logged

ShadowMaqe
Novice
*

Saygınlık: +7/-17

« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2010, 21:03:13 »

Ondan beklemiyorum bundan beklemiyorum abi bırakın artık şu kafayı.Siz hiç dolandırıcı sandığınız birine gider para yatırırmısınız Grin Kimin ne mal olduğu sonradan ortaya çıkar zaten hep beklemediklerimizden gelir böyle şeyler.Siz hala ders almayıp ona buna para yatırın usta çok güzel.
Ya şu paraları biriktirin yada bu oyunu bırakın yoksa bu aynı tas aynı hamam gidersiniz.Hadi eyvallah (:
թεรﻨოﻨรէ รﻪզօ८ս
Completer

Saygınlık: +182/-28

İznim olmadıkça alamazsın bendekini benden!!!

« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2010, 00:21:17 »

Ondan beklemiyorum bundan beklemiyorum abi bırakın artık şu kafayı.Siz hiç dolandırıcı sandığınız birine gider para yatırırmısınız Grin Kimin ne mal olduğu sonradan ortaya çıkar zaten hep beklemediklerimizden gelir böyle şeyler.Siz hala ders almayıp ona buna para yatırın usta çok güzel.
Ya şu paraları biriktirin yada bu oyunu bırakın yoksa bu aynı tas aynı hamam gidersiniz.Hadi eyvallah (:

Fuat dediğin kişi itemleri itibariyle senin hep hayal ettiğin ve hep'te hayal edeceğin biriydi 100 tl için bu işi yapacak biri değil sen kimsin serverini charini söyle diyelim eyvallah adam kendini ispatlamis bak beni mars da eskilerden feelthepower de tanımayan olmaz fuat gibi cok kavga ederdim herkes nefret etsede kimse benden hırsızlık beklemez tıpkı onun gibi Wink

Mars Serverinde Yeni Guildimiz MelankoliaFamily'e Hepinizi Bekleriz.(+120 lvl)
ShadowMaqe
Novice
*

Saygınlık: +7/-17

« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2010, 07:47:00 »

Fuat dediğin kişi itemleri itibariyle senin hep hayal ettiğin ve hep'te hayal edeceğin biriydi 100 tl için bu işi yapacak biri değil sen kimsin serverini charini söyle diyelim eyvallah adam kendini ispatlamis bak beni mars da eskilerden feelthepower de tanımayan olmaz fuat gibi cok kavga ederdim herkes nefret etsede kimse benden hırsızlık beklemez tıpkı onun gibi Wink
[/quote]
Sanane birader annesimisin bunun sen niye savunuyon?Ben oyunda hava atıp krallık yapan tiplerden değilim rahat ol.Hayal etmekmiş puhahaha Cheesy Siz uçmuşsunuz abi ne diyim ben size Grin Çok kasıyosunuz kendinizi rahat olun biraz,başkasını savunmaktan biraz kendinize bakın,arada ara verin şu oyuna dışarıda takılın oyunda kral olmak hiçbişey diil.Marsta tanınıyomuş.Sorsam sağa sola adını kim bilir reelde seni?.
666ozlem666
Moderatör
Completer

80 Lvl Blood elf Knight

« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2010, 11:07:53 »

Ben charımı satıp oyunu bıraktıktan sonra benim adımada oyunda dolandırıcılıklar yapılmış ADALI isimli ELITETURKS'den arkadaşım(!) zehir zemberek mesajlar attı siteden.

Bunu yapan fuat'da olabilir onun karakterini eline geçiren biride. Belkide bir kaza vs geçirmiştir ve arayamayacak durumdadır. Ama benim BAN'ı savunmam, şu ana kadar bu sitede benle TEK kavga eden insan olması, ve benden başka nerdeyse herkesle kavgalarının bulunmasıdır. Dolandırıcılıkda bulunmamış olsa bile ben bu sebebden ötürü ban'ın arkasındayım. Ayrıca daha yersiz tartışmaları engellemek için konuyu kilitliyorum. Fuat eğer dönerse modlardan birine mesaj atıp gerekli açıklamaayı konuya yapabilir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: