ben fuatın böle bişi yapmış olduğunu düşünmemi engelicek tek yazı bu
Öncelikle Ben Fuat..
Eski Oyun Nicki DaHLBaCK-RoyalFlush Guild Masteri karakterin kullanıcısı MERT 3gün önce bir dolandırıcılık işine girmiştir.Kendisi adamın iyi niyetini kullanarak karakterin tüm itemlerini çalmış bulunmaktadır..(170lv BL karakter)%18cd tek slot titaniyum kılıcda bu karakterden çalınmıştır.bu kılıç jupiterde yanlızca bir kaç kişide bulunuyordu
http://cabalturkiye.com/index.php?topic=18072.0 diğer itemleri ise CH6 bloddy ice'de borqa isimli karakterle satmaktadır. Mithril blade +7 %7 samp , osm armour helm +6 %7samp %20cd, bof +6 , rol +2 ve diğerleri.bu işe tanık olarak Jupiterdeki ilk 20de bulunan Exclusive (guild 10.sırada) guildini gösterebilirim.herkes tanık olmuştur bu olaya.
söz konusu bu hesabı KARA LİSTE'ye almanızı istiyorum..multi hesap açarsada ip'den doğru diğer hesaplarının tespit edilmesini vede onlarında kara liste'ye alınmasını istiyorum.
DaHLBaCK-RoyalFlush Masteri Mert Cabal Online Camiyasına Kendisinin Nasil Bir İnsan Olduğunu Göstermiştir..O itemlerde senin ilerideki hayatından veya oyun içinde senden aheste aheste çıkar umarım..
alma mazlumun acısının çıkar aheste aheste.evet arkadaşlar oyunda kimseye güvenmemeniz gerektiğini umarım görebiliyorsunuzdur.oyun veya gerçek para için haysiyetini düşürebilen insanlarla aynı oyunu oynuyor bulunmaktayız.hepimize geçmiş olsun böyle bir ortamda bulundugumuzdan dolayi.
herkese iyi forumlar.kolay gelsin.