73655 Mesaj 7299 Konu- Gönderen: 9877 Üye - Son üye: mosquitos472

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Blader Soruları  (Okunma Sayısı 212 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mainar
Novice
*

Saygınlık: +0/-0

« : 27 Temmuz 2010, 08:29:28 »

Merhaba arkadaşlar. Oyunda yeniyim ve Blader açmak istiyorum fakat rehberleri okuduğumda anlamadığım bir sürü terimle ve completerdan sonraki zamanlarda açılacak skillerin yazıldığını gördüm. Neyse ben sorularıma geçeyim. Cevaplarsanız çok sevinirim

1) Mesela ben Apprentice skill rankına geçtiğimde hangi skilleri açmalıyım, kaça kadar açmalıyım? Tabii bu soruya cevap verirken A. Expert'e kadar hangi skillere ne kadar vermem gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum Smiley

2) Yeni patch ile artık Aura 10 levelde açılıyor ve bize 8 seçenek veriyor(fire,wind,earth vb.) Blader hangisini seçmeli?

Mainar
Novice
*

Saygınlık: +0/-0

« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2010, 13:10:19 »

Arkadaşlar kimse bilmiyor mu?
Aragorn
Yönetici
Transcender

Saygınlık: +5911/-45

You'll Never Walk Alone

« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2010, 09:51:59 »

Aura konusunda hepsi aynı özelliklerde zevkine göre hangisini seçersen seç.

Attack skilleri konusunda forumda baya konu var.PvP ve PvE comboları konusunu dikkatli takip edersen bu sorunun cevabını kendin bulabilirsin...
666ozlem666
Moderatör
Completer

Saygınlık: +575/-18

80 Lvl Blood elf Knight

« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2010, 21:06:50 »

Level kasarken skillerini alan skilleri ağırlıklı kullanman faydalı. Bilgiye ihtiyacın olan süreç yapım aşaması gibi bir süreç olduğu için rehberlerden alacağın bilgiler 10-15 lvl sonra önemini yitiricek bu yüzden rehberlerde bulamaman normal. skillerini 9 lvla getirip sonrasında gönlüne gore 12 yada 15e çıkarabilirsin beğendiklerini.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: