DewilDante
Expert

Saygınlık: +7/-4
|
 |
« : 10 Temmuz 2010, 18:50:48 » |
|
arkadaşlar dante cabal wardi hatirlarsiniz hamachili idi hamachi sorunlari yüzünden we bazi diyer problemler yüzünden kapatmak zorunda kaldim tekrar açmayi planliyorum we hamachi deyil sabit ip olucak herşey hazir fakat ingilizcesi iyi birine ihtiyacim war ingilizce biliyorum fakat cok iyi deyil server da sigmetali,K tipi kaykaylari droplari filan hallettim tek ihtiyacim olan ingilizce bilen bir arkadaş serveri hemen açmicam zaten önce dosyalari halledicem sonra 15günlüğüne memlekete gidicem gelince server bütün özellikleri ile açilmiş olucak fakat ingilizcesi iyi biri olursa daha hizli olur bazi ingilizce sitelerden gerekli şeyleri topladim hamachiden kurtardim fakat eksiklerim war ingilizcem yetersiz oldugundan yapamiyorum ingilizcesi iyi olanlar söylerse irtibata geçerim emin olun server öncekiden güzel olucak lag yoktu zaten ama artik daha güzel olucak bi kaç arkadaşimla denemeler yaptik olumlu istenirse yeni tip itemleride getiricem black mithril diye geçenleri evet arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum 12.07.2010 arkadaşlar bugun bi test sürüşü yapmayi planliyordum fakat no-ip yi halledemedimden olmuyor local olarak çalişmasina ramen no-ip ye geçince girmiyor zaten normalde benim pcden girmemesi lzmda başka pclerdende girmiyor ama halledicem eninde sonunda bu konuda bilgisi olan warsa yardim edebilirse sevinirim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2010, 02:12:19 Gönderen: DewilDante »
|
|
|
|
|
ShadowMaqe
Novice
Saygınlık: +7/-17
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2010, 18:53:24 » |
|
Bekirim ö.m attım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2010, 20:09:58 » |
|
tatilden gelir gelmez açicam suanda herşey tam bikaç çeviri lzm onlarida halledicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poseidon
Novice
Saygınlık: +1/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2010, 20:20:38 » |
|
Bekir İyi Haberlerini Bekliyorum Geliriz  
|
|
|
|
|
|
FromHell
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2010, 20:30:22 » |
|
haberler iyi memleketten gelince 2. interneti bağlaticam 49tl liklerden ezük benim girebilmem için bu internetim tamamen size ait olucak upload hizi yüksektir bu internetin baya para bayiliyorum  şuanda denemeler başarili sabit ip kurduk gidip kuzenin pcden oyuna girdim problem yok kopma kasma dalma çikma gibi problem yok hatta 2 kişi tg bile yaptik 1procyon 1capella
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poseidon
Novice
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2010, 21:10:30 » |
|
bu arada 2 pc var sa 2 baglantıya gerek yok himyip programini kullanarak ip kodunu farklı olarak gösteerip aynı ip den girebilioyusun bi dene bence 
|
|
|
|
|
|
FromHell
|
|
|
poseidon
Novice
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2010, 21:19:04 » |
|
hide my ip pardon programin adi
|
|
|
|
|
|
FromHell
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2010, 21:40:47 » |
|
suanda dosyalari yaziyorum dvdye pcye format aticam dedigini denicem poseidon ama olucagini sanmiorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poseidon
Novice
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2010, 10:13:29 » |
|
Benm internet cafem var burda herkes private oyun oynuyo ve genellikle hamachi üzerinden yada sabit ip oluyo bu yüzden kimse giremedigi için ben bu programı kullanıyorum ama internetimi kasmasın al 2 baglantı bende süperonline oldugundan bişi olmuyo
|
|
|
|
|
|
FromHell
|
|
|
TearsOfLord
Expert

Saygınlık: +1003/-7
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2010, 15:53:41 » |
|
inş acarsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2010, 16:04:40 » |
|
açicam ama yakin bi tarih deyil suanda çalişmalarim devam ediyor poseidon senin dedigin diyer oyunlariçin geçerli olabilir fakat cabalda olucagini pek sanmiyorum deneme firsatim olmadi ama yakinda deneyip haber wericem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2010, 01:41:54 » |
|
arkadaşlar bugun bi test sürüşü yapmayi planliyordum fakat no-ip yi halledemedimden olmuyor local olarak çalişmasina ramen no-ip ye geçince girmiyor zaten normalde benim pcden girmemesi lzmda başka pclerdende girmiyor ama halledicem eninde sonunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaya01
Novice
Saygınlık: +2/-2
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2010, 19:51:18 » |
|
Kardeş Bende bi kaç ay önce runescape pvp serveri açtım no-ip islerinden anlarım Cabal ın Portunu Bilioyrsan Yapabilirm Sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexstrazsa
|
 |
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2010, 11:44:38 » |
|
Bekir tekrar açarsan Fun Server açma Bu arada nasıl günler geçmişti bu srverda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #16 : 25 Temmuz 2010, 22:02:14 » |
|
arkadaşlar memleketten geldim dosyalari düzenleyip no-ip ile ugraşicam olmazsa başka bi win xp sürümü kurup denicem kaya01 portlari biliyorum canyouseemeden kontrol ettirdim çalişiyor yani denicem işte halledersem açicam serveri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DewilDante
Expert

|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Temmuz 2010, 15:38:29 » |
|
arkadaşlar oyunu tekrar kurdum filan sadece no-ip yi denicek biri lzm sadece bi kişi msn adresini özelden werirse memnun olurum ama pc başinda olucak online kişi ariyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|