73732 Mesaj 7310 Konu- Gönderen: 9883 Üye - Son üye: cuneyt81

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cafedeki bütün Cabal charı haclendi!!!  (Okunma Sayısı 267 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taze2009
Novice
*

Saygınlık: +3/-1

« : 08 Mart 2010, 16:22:00 »

S.a arkadaslar biz ist da bir cafede 10dan fazla kisi cabal oynamaktaydık, bu arkadaslarımın 4-5 cahri adam olmus yani saglam itemleri bulunmaktaydı oyunda cok saygı değer kisilerdi ama dün charların hepsi birden soyulmus bulunmakta idda ediyorum Jüpiterki en saygı değer kişidir bunlar yaşları 20,44,45,50 dir bu saygı değer kişilerin 40 lvl cahrın üstündeki 2kk yi bile almıs bu kisiler arkadasların söyledine göre gece 3-4 gibi girilmis bu cahrlara ben simdi söylüyorum bu charları gece gündüz kasıp o kadar vaktimizi ayıralım bazı şerefsizler gelsin benim emegimi sömürsün giden itemleri Tl vurursan 3bin yapzar en az simdik biraz ara vericez pc lerimizi konrol edicegiz kamera kayıtlarına bakıcağız sorun bizdeyse sesimizi cikarmıcaz ama sorun cabal online oyunnun da ise hukuki yollara başvuracağız herkese saygılarımla tavsiyesi olan buradan ulaşabilir  eagle_wings_under-qq@hotmail.com

NiksiZ
Expert
**

Saygınlık: +7/-3

yokki :)

« Yanıtla #1 : 23 Mart 2010, 21:24:43 »

Garip  bir  olan  1  aralar  hatirladim  kadariyla  trede  hech  vardi  yine  hortladimi  acaba?

Server: Merkür    Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella   Guild: YOK  NERDE ?¿

--------------------------------------------------------------------------------
Server:Merkür   Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella     Guild:YOK  NERDE ?¿
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: