73661 Mesaj 7300 Konu- Gönderen: 9878 Üye - Son üye: CesurYürek

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: guild(AKINCILAR)AlımLari iLe iLqilenenLer!! lvl 75+ Yaş 20+ iLe sınırlanmiştir.  (Okunma Sayısı 534 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mckoluman
Novice
*

Saygınlık: +0/-1

« : 21 Aralık 2009, 14:16:47 »

Guildimize Yeni YüzLerin Yeni insanLarLa Tanişma amacıyLa Karakteri iyi 20+ yaş gRupLarini iLqiLendiren lvl 75+ oLan Tüm Türk arkadasLarimizi BekLiyoruz.. Guildimiz AiLe ortamini Aratmicak sekilde sıcak ve güvenlidir.. Eqer bu sartlara uyqun iseniz. Server: Mercury Guild Master: BraveHeart Guild Class lvl3 eqer bize uLasmak istiyorsaniz. www.cesurakincilar.tr.gg adresinden kayıt yaptirabilir,Bize ulaşabilirsiniz. Eger siteden size 24 saat icinde yanit gelmiyorsa tr_koluman@hotmail.com adresinden uLasabilirsiniz.   
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2009, 14:34:16 Gönderen: Mckoluman » Logged
scorpi10rap
Completer

Saygınlık: +624/-13

« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2010, 08:37:26 »

Ben Mert Abi İle Konuştum Guild +110 oLmuş Smiley

Ağrıma Gidiyor Sensiz Geçen GünLer ..

iStanbuuL ! ~
NiksiZ
Expert
**

Saygınlık: +7/-3

yokki :)

« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2010, 22:31:39 »

azuhahah  sinan  ne  diyur  bu  duruma Smiley

Server: Merkür    Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella   Guild: YOK  NERDE ?¿

--------------------------------------------------------------------------------
Server:Merkür   Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella     Guild:YOK  NERDE ?¿
scorpi10rap
Completer

« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2010, 08:49:27 »

azuhahah  sinan  ne  diyur  bu  duruma Smiley
Bana Mert Abi Söyledi . Hee Ama Oda GuiLd Başkanına Sorayım Demişti Ondan Sonra Cvap Vermişti.

iStanbuuL ! ~
NiksiZ
Expert
**

« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2010, 20:20:59 »

akincılara  girmek  istersen  bana  demen  yeterli 1  pm  le  guilde  gire  bilirsin Smiley

az  da  olsa  bir  kariyerim  var Smiley

Server: Merkür    Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella   Guild: YOK  NERDE ?¿

--------------------------------------------------------------------------------
Server:Merkür   Level: 15x    Class: Force  Archer     Nation: Capella     Guild:YOK  NERDE ?¿
scorpi10rap
Completer

« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2010, 08:19:37 »

akincılara  girmek  istersen  bana  demen  yeterli 1  pm  le  guilde  gire  bilirsin Smiley

az  da  olsa  bir  kariyerim  var Smiley
Eyw ..d Hep Görüorm Seni Smiley Nick: SosuzaYoLcuLuk Wiz Cheesy Cheesy beLki HatırLamışsındır Cheesy

iStanbuuL ! ~
NiksiZ
Expert
**

« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2010, 21:28:31 »

yeni  1  isim  yeni  bir  stil  ?  desem  ?¿  ne  dersiniz  NiksiZ  artik  yokmu  olacak ?  evet  olacak 

ve  yeni  nick'i  gizli  tutmakdayim  :!)  nedenini  beni  taniyan  ve  sevmeyenler  bilir    bu  tur  insanlarin

sevmesinede  lazim  deyil  ama  yinede    bir  seyi  unutmakdayiz !) bu  sizce  nedir ?¿ çok  kolar  bir  şey 

ama  yinede   tşk  ederim !:)

Saygilarimla  By  NiksiZ 
Yeni  Nick  Sizce  Ne    Ola  Bilir   Buyuk  avantaj  bulun  hediyeleri  kapin !:)
 hediyeler  tüm  yetkileri  NiksiZ  tarafindan  saklanmistir !

scorpi10rap
Completer

« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2010, 22:34:53 »

yeni  1  isim  yeni  bir  stil  ?  desem  ?¿  ne  dersiniz  NiksiZ  artik  yokmu  olacak ?  evet  olacak 

ve  yeni  nick'i  gizli  tutmakdayim  :!)  nedenini  beni  taniyan  ve  sevmeyenler  bilir    bu  tur  insanlarin

sevmesinede  lazim  deyil  ama  yinede    bir  seyi  unutmakdayiz !) bu  sizce  nedir ?¿ çok  kolar  bir  şey 

ama  yinede   tşk  ederim !:)

Saygilarimla  By  NiksiZ 
Yeni  Nick  Sizce  Ne    Ola  Bilir   Buyuk  avantaj  bulun  hediyeleri  kapin !:)
 hediyeler  tüm  yetkileri  NiksiZ  tarafindan  saklanmistir !

hahah .D Kopdum .D

iStanbuuL ! ~
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: